sunnuntai 26. helmikuuta 2012

rakkaus on ikuista , kohteet vaa vaihtuu

^ t isi ,  torstai julialla ninankaa kateltii leffoi syötii puhuttii kuvailtii ja laulettii singstarii :) perjantaina wilman akun ja muidenkaa ja meikä oksennustaudis (y) vitun siisti homma. ja lauantai meni kerkolla mäkkäris ja prismas :D tää päivä menee miten menee. kuvii on vaa torstaista, mutta ei voi mitään. tää viikonloppu oli yks parhaimmista ja yks paskimmista. oon saanu huomata ketkä välittää oikeesti ja ketkä ettii syyllisii. wilma & aku on niin älyttömän ihanii ihmisii etten ois varmaa selvinny täst viikonlopust ilman niitä , kiitos niille (: !
nina

julia




XDDD se oli vähän ........... erikoista.


peiliteinei on ja _paljon_





asiat on muuttunu , oon onnellinen mut samalla surullinen , tuntuu ku taakka ois poistunu harteilta mut samalla oisin saanu lisää kannettavaa , ihminen jota rakastin ja pidin yhtenä tärkeimpänä ihmisenä kääns mulle selän eikä tukenu mua ku mul oli vaikeeta. jos se ihminen lukee tän ja tietää et puhun siitä haluun vaa sanoo etten oo halunnu loukata sua  mitenkää , en tiiä pitäiskö tälle kaikelle itkee vai nauraa eka vaihtoehto tuntuu vahvemmalta , mut tähä voi vaa sanoo sen et ihmisest muuttuu, se vaa pitää kestää. 

                                                                        ♥:lla mari

ps pahoitteluni angstiteksteistä but every day i cant be happy :c

5 kommenttia:

  1. t. isi :D:D::D isäs on viisas mies ! ja kiitos tuosta itse olet (: ♥ Se on hassua kun ihmiset luulee että erossa on vaikeeta vaan sillä joka jätetään :(

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania kuvia ja oot ihan äärettömän nätti tyttönen :-) Kuolaan sun silmiä :-D

    http://maryym.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi!!! oot tosi kaunis!


    http://helloworld-elina.blogspot.com/

    VastaaPoista